-
Brokolicová omeleta.
-
Jarní italské zeleninové rizoto od kuchaře, který vaří s vášní.
-
Medvědí česnek z Francie.
Ve Francii začíná sezona medvědího česneku. Je celkem na počátku. Cena je ještě vysoká. Je na objednávku po kilech. Objednání do neděle, dodání středa/čtvrtek. Levnější alternativa je mražený.
-
Jak očistit granátové jablko.
https://euro-gastro.cz/wp-admin/post-new.php
-
Granátové jablko
V zimě je málo čerstvých plodů. Jedna stálice vitamínového nebe je však dostupná po celý rok. Granátové jablko má pozitivní vplyv na imunitní systém, dokáže ovlivnit míru stresu, má dobré protizánětlivé účinky. V Egyptě se užívalo jako elixír mládí.. V kuchyni se užívá ku grilovanému masu. Salátům dodává křupavost.
-
Originální recept na salát s China rose
https//www.youtube.com/watch?v=0Lp_ye6I9Hk
-
Inspirativní recept na pečené brambory
-
Topinabury a tipy do kuchyně od mistra Pauluse.
-
Sladká japonská omeleta.
Jenom vajíčka a cukr.
-
Physalis-mochyně peruánska.
V toto období není moc možností jak nazdobit jídlo.Jenou z elegantních možností je physalis.Skladem je po celý rok. Plod je chutný, jedlý a zdravý. Zajímavostí je,že rostlina, na které roste,je jedovatá.
-
Neobvyklý recept ze Srí Lanky. Curry z řepy.
Řepa má mnoho užití. A ve světě se připravuje i na pro nás neznáme způsoby. Pro inspiraci kliknete na odkaz: Beetroot Curry – Sri Lankan Beetroot Curry – Vegan Recipes – Beet Recipes – YouTube
-
VESELÉ VÁNOCE A KLIDNÉ SVÁTKY!
Děkujeme Vám za přízeň v roce 2020 a těšíme se na společný rok 2021! Klidné a příjemné prožití vánočních svátků přeje Euro- Gastro Partners s.r.o
-
Nová odrůda brambor Bernina skladem.
Dlouhé roky byla brambora Belana naším favoritem v bramborách typu B. Nicméně doba přinesla ještě lepší bramboru odrůdy Bernina. Je to žlutomasá brambora a její chuťové i vzhledové kvality jsou o třídu výše oproti Belaně. Bude dostupná po celý rok.
-
Šťovík.
Šťovík je původně plevelná rostlina. V poslední dobu se užívá více a více. Z mladých lístků se připravuje polévka. Přidává se do salátů. Dodáváme dva druhy šťovíku
-
Rozvozy počas svátků. 1.05.2020 a 8.05:2020 rozvážíme.
-
Recept na perfektné Shimeji.
Pro naši kuchyň atypický recept. Nejdřív restujeme , až potom marinujeme.
-
Houby Shimeji bílé a hnědé skladem celoročně.
Pěstěné houby Shimeji máme skladem celoročně. Český název je Líhovec moučný. .Je typickým prvkem japonské kuchyně. Shimeji mají jemné houbové aroma s oříškovou příchutí, Je nutná tepelná úprava. Po tepelné úpravě nestrácejí tvar. Můžeme je použít do nudlí, woku , polévek , omáček, těstovin.
-
Dezert s pošírovanými hruškami.
Naposledy přidané produkty:
Facebook:
Máte dotazy?
+420 774 457 714