-
Baby Hlíva královská . Mini eringi.
Na trhu se objevila možnost objednat malé hlívy královské. Cena je stejná, jako u velké hlívy královské.
-
Štastný rok 2022 !
Upřímně přejeme naším zákazníkům i všem ,aby byl rok 2022 lepší, jak ten předcházející. Těšíme se na další spolupráci.
-
Radicchio Castelfranco, Treviso a Tardivo.
V toto období je v sezoně čekanka. Na objednávku jsou dostupné i měně obvyklé odrůdy. Zboží není skladem, je na objednávku. Castelfranco má v kartonu cca 8 kusů t.j 1,6 kg ,Treviso a Terdivo cca 3 kg. Dodáváme po kartonech. Objednání v středu na pondělí. A z pondělí na čtvrtek.
-
Kukuřičné kuře certifikované z Francie.
Kukuřičné kuře ,podle norem EU, dostává půlku života krmivo s nadpolovičním obsahem kukuřice. Ve Francii je obvyklých 70 procent kukuřice, či obilovin. Délka života je minimálně 54 dní. Kontroly provádí nezávislé instituce. Výsledkem je velmi chutné drůbeží maso, jasně žluté barvy. Chuť je jemná, stačí upíct na másle a zlehka okořenit. Hned první sousto dává jasný signál o vysoké kvalitě
-
Hlavní sezona citrusů začíná.
Začíná plná sezona citrusů.Na skladě je zboží,ktoré nemusí být dostuponé po celý rok.Chemicky neošetřené citróny i pomeranče. Taktéž velké pomeranče.
-
Konec možnosti platby stravenkami.
Dovolujeme si Vás informovat, že od 1.10.2021 naše firma ruší možnost platby za zboží stravenkami. Omlouváme se za případné komplikace.
-
Tuřínový krém.
-
Jidášovo ucho sušené.
Jidášovo ucho je typický prvek asijské kuchyně . Volně roste i u nás. Čerstvé je příliš křehké na manipulaci. Prodáváme jej sušené v 100 a 500 gramovém balení. Je dostupné po celý rok.
-
Kapusta růžičková.
Růžičková kapusta má sezonu od konce srpna do začátku června. Dodá polévkám skvělou chuť. Hodí ke všem možným úpravám, vaří se, smaží, peče a fantazii se meze nekladou, je to jen na vás. Chutná je zapečená, a to na mnoho způsobů. Je skladem.
-
Okurky nakládačky a okurky polní.
Je sezona okurek. Nakládačky máme skladem. V receptářích je mnoho variací na zvláštní chutě láku nakládaček. Kupříkladu listy dubu, či černého rybízu. V případě zájmu je možné dodat i okurky polní . Nejčastěji jsou užívány na rychlokvašky. Okurky polní dodáváme v 5 kg balení.
-
Hřib smrkový a lišky v sezoně.
Konečně počasí přeje lesním hříbkům. V nejlepší kvalitě je hřib smrkový. A ve velmi dobré kvalitě je hřib hnědý.
-
Rozvozy : Od 12.06.2021 rozvážíme i soboty. Neděle zatím nerozvážíme.
Vážení zákazníci,
Rádi bychom Vás informovali, že i v těchto dnech je možné u nás objednávat zboží. Fungujeme v omezeném provozu od PONDĚLÍ do PÁTKU. Zboží můžete objednávat běžným způsobem a to na mailu
e-mail info@euro-gastro.cz , tel 730 152 152
Případné dotazy k provozu nebo dostupnosti zboží 777 803 666 (Robert Šulc) nebo 774 457 714 (Jozef Weigert)
Děkujeme za pochopení a držíme všem palce, ať je to co nejdříve za námi !!! -
Dušená černá ředkev.
-
Černá ředkev.
Černá ředkev se pěstovala už v starém Egyptě. Stavitele pyramid ji dostávali spolu s cibulí a česnekem ,aby byli silní a zdraví. Její chuť je podobná řepě. Dá se konzumovat syrová . Typické jsou saláty s vajíčkem, či bramborami. Je možná i tepelná úprava pečením. Černou ředkev můžeme přidávat i do bramboráků. V přírodním léčitelství se užívá na zdravé čaje, sirupy, likéry i vína.
-
Broskve z Francie.
I když je u nás ještě chladno, z Francie je možné objednat čerstvé broskve. Objednává se po bedýnkách do neděle, dodání ve středu.
-
Rebarborový crumble.
Tip na velmi jednoduchý dezert.
-
Mléčné selátka z Francie.
Mléčná selátka nebyli krmeny ničím jiným, jen mlékem. Většina kostí je chrupavka . Mají delikátně jemná chuť. Připravují se dlouhým, pomalým pečením. Jedno selátko má cca 5,5 kg. Jsou chlazené. Objednávka do neděle, dodání ve středu.
-
Pesto z ředkvičkových listů.
Naposledy přidané produkty:
Facebook:
Máte dotazy?
+420 774 457 714