-
Kvalitní křen skladem celoročně.
Křen je botanicky spřízněn s řeřichou, ředkví a vodnicí. V gastronomii má své nezastupitelné místo. Na skladě máme kvalitní křen. Jestli chcete, aby měl maximální ostrost a plnou chuť, je nutné ho nakrájet na cca 5 – 7 centimetrové kousky a nechat 24-36 hodin ve vodě. Jeho strouhání potom doporučujeme pod digestoří.
-
Mléčná selátka.
Mléčná selátka jsou selátka vyrostlá výhradně na mateřském mléce. Získávají oblibu i v českých kulinářských kruzích. Maso z mléčných selat je křehké,jemné,delikátní chutě.Při správném ugrilování je možno krájet maso lžící. Mléčná selátka mají cca 5-6 kg. Dovážíme je chlazené z Francie.
-
Krásné svátky a všechno nejlepší v novém roce 2022 přeje Euro-Gastro Partners !
Krásné svátky a všechno nejlepší v novém roce 2022 přeje Euro-Gastro Partners.
Prosíme naše ctěné zákazníky o včasné předobjednáni k Silvestrovskému menu. Zejména francouzské produkty, exotické ovoce přepravováno letecky, klíčky, baby zeleninu, jedlé květy, loupané zboží je třeba objednávat předem.
-
Houby sušené ,mražené a čerstvé .
Skončila sezona čerstvých lesních hub. Jediná čerstvá houba z lesa je podzimní lanýž. Je velmi aromatický, ale cena je vyšší. Žampiony, portobello, shimeji, shitake, hlíva ústřičná a královská ,enoki jsou skladem celoročně. Jsou z pěstíren.V případě potřeby umíme dodat lesné houby mražené a sušené. Se zajímavých sušených hub je dostupný stroček trubkovitý a smrž.
-
Barevné řepy.
Kuchyň v zimě má méně inspirativních surovin. Hodně se však dá vykouzlit z barevné řepy. Jsou 3 možné barevné varianty. Bílá, žlutá a bílo-červená-chioggia. Nejvíce se užívá žlutá . Je to vděčné zboží. Má jemnější chuť oproti klasické. Barevnost si zachovává při vaření i pečení. Je skladem . Chioggia má
-
Pomelo v sezoně.
Pomelo je největším citrusovým plodem. Konzumuje se syrové, bez slupky. Kůra se používá v čínské kuchyni.
-
Papriky beraní rohy.
Papriky beraní rohy jsou v sezoně. Nejčastěji jsou používány na nakládání. Jsou pálivé, ale občas je možné koupit i nepálivé. Dodávány v 5 kg balení.
-
Patison v sezóně.
Začala sezóna patisonu. Toto zboží nejde dlouhodobě skladovat. Bude do konce září.
-
Rajče Primora na objednávku.
Rajče Primora je ploché rajče tužší konzistence s výraznou rajčatovou a sladkou chutí. Patří mezi steaková rajčata. Pro svou výtečnou chuť se hodí do studené kuchyně. Zatím objednávky po 3 kg kartonech. V případě vyšší poptávky budou skladem. Objednávky v pondělí -dodání čtvrtek. Při objednání ve středu dodání v pondělí.
-
Česká cibule, francouzská grelotka.
Konečně je skladem cibule z místních zdrojů. Je aromatická, pevná. Jako všechny rané produkty je ji nutné zpracovat v kratším čase. Není vhodná na dlouhodobé skladování. Taktéž je možné objednat z Francie stříbrnou grelotku. Je v 5kg bednách, občas je možné i menší množství. Objednávka do neděle, dodání v středu. Momentálně je i skladem.
-
Citrónový kaviár na objednávku.
Pro špičkovou kuchyň je možné objednat citrónový kaviár z Francie. Balení je 1 kg kartón anebo vaničky cca 300 g. Objednávky na tel. 777 803 666 do neděle, dodání ve středu.
-
Rajče Marmande z Francie.
Toto rajče pochází z jižní Francie. Má zploštěný tvar, nasládlou chuť a málo semínek. Typické užití je ku steakům a do salátů. Objednávky po kartonu 3 kg na tel. 777 803 666.
-
Divoký chřest z Francie.
Začala sezóna chřestu. Divoký chřest je typický pro středomořskou kuchyň. Dodáváme na objednávku z Francie. Objednávky na tel.777 803 666.
-
Pissenlit- pupava světlá i zelená.
Pupava kdysi byla součástí české kuchyně. Minulý režim však poničil hodně. Pomalu se vrací i ku nám. V Čechách se však nepěstuje. Dovážíme ji z Francie. Zelenou i světlou. Světlá má jemnější ,křupavější, strukturu. Objednávky na tel. 777 803 666.
-
Mléčná jehňata, kůzlata a selata.
Začala sezona mléčných kůzlat a jehňat. Mléčná selátka jsou k dostání celoročně. Dovážíme chlazené z Francie na objednávku. Objednávka do neděle na tel. čísle p.Šulc 777 803 666. Dodání ve středu.
-
Mini Eringi. Baby Hlíva královská.
Rozšířili jsem sortiment o Mini Eringi. Bude skladem celoročně, Navážíme dle potřeby. Užívá se všude, kde Eringi. Malé plodnice jsou však hezčí. Je to lehounká houba. Cena kolem 530 Kč/ kg.
-
Červené ,či zelené jalapeno ?
Jalapeno je původem z Mexika.Pěstuje se však po celém světě. Vyžaduje hodně slunce.Zelené i červené papričky jalapeno máme skladem.Na přání zákazníka jsme dovezli pálivější odrůdu jalapena. Je jasně červené barvy. Jeho pálivost je o mnoho silnější než u zelené variace. Zelené jalapeno je méně pálivé,protože je to vlastně mladá paprička. Pálivost a červenou barvu získává zráním.
-
Hlíva ústřičná.
Hlíva ústřičná je známá v naší gastronomii, je skladem celoročně. Hlíva má několik zajímavostí. Obsahuje betaglukan,který je léčivý. Má účinky proti zánětlivým onemocněním, virovým, bakteriálním a plísňovým chorobám, ekzémům, při léčení popálenin. Neméně zajímavé je, že jako jedna z mála hub, je hlíva masožravá. Dokáže zabít organizmy ze skupiny hlístic.
Naposledy přidané produkty:
Facebook:
Máte dotazy?
+420 774 457 714