Objednávky: +420 730 152 152
Tipy do kuchyně | 26.8.2019
Jednoduchý a rychlý recept na nakládání hub.
Sdílejte článek:
Aktuality | 25.6.2025
Višeň není v našich zemích původní druh. Pochází z okolí Kaspického moře. Později se vyskytovala se jihovýchodní Evropě, západní Asii a severní Indii. Višně mají vysoký obsah vitamínu A, C, vitamínů skupiny B, obsahují velké množství minerálních látek, jako je například jód, železo, hořčík a draslík.
Aktuality | 15.6.2025
Je dostupný černý rybíz v košíkách. Má 4 x více vitamínu C než červený rybíz. V lednici vydrží hodně dlouho. Výborný je na marmelády, sirupy, šťávy, likéry, víno a zmrzliny. Dokonce lze z něj připravit domácí balsamikový ocet.
Hledat
Barevná karotka
Čerstvé datle
Pěstovaný kotrč
Hřib bílý smrkový.
Všechny produkty...
+420 774 457 714
TOP aktualita
(11)
Aktuality
(216)
Tipy do kuchyně
(46)
Sledujte nás na FB Sledujte nás na Instagramu